Maaliskuun alun kuulumisia

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Tässähän ehti vierähtää taas tovi, että pääsin blogin pariin. Just nyt mulla on paljon meneillään ja monta samanaikaisesti työn alla olevaa projektia, joten ajankäytön kanssa on ollut vähintäänkin pohdittavaa. Nyt ajattelin kuitenkin tulla kertomaan vähän kuulumisia. Mitä oon puuhannut viime viikkoina ja mitä olisi tiedossa alkavalle viikolle?

Mieheni onnistui olemaan täällä Dubaissa ihan viime päiviin saakka; pari päivää sitten hän lähti Bahrainiin pariksi viikoksi ja lentää suoraa sieltä Saudi-Arabiaan, ellei tässä parissa viikossa ehdi tilanteet muuttua. Tietysti harmitti taas ihan älyttömästi, että hänen oli mentävä, mutta toisaalta olen niin kiitollinen että hän pystyi olemaan täällä näinkin kauan; alunperin suunnitelma oli, että hän olisi lähtenyt jo pian Suomesta paluumme jälkeen, eli helmikuun alussa, takaisin. Pidennetyn ajan myötä saimme myös vihdoin juhlistettua (kolmivuotis)hääpäiväämme. Aiempina hääpäivinä meillä on aina ollut muuta ja viime vuonna emme edes olleet samassa maassa, joten tämä oli aika spessua, heh. Kävimme illallisella suosikkiravintolassamme The Mainessa ja ylläni ollut mekko oli ehkä kysytyin ja kehutuin vaatekaappaleeni koskaan – siispä linkkaan sen myös tähän postaukseen. Kieltämättä en meinannut itsekään uskoa miten hyvältä tämä varsin edullinen (alle 60 e) mekko näyttää luonnossa. Siitä tuli kertaheitolla omakin suosikkini! 

Mekko * ASOS

Laukku * DEMELLIER

Kengät MANGO (samantyyliset * täällä & * täällä)

Mieheni kanssa vietetyn ajan lisäksi olen tosiaan puuhastellut useamman projektin parissa. Aavikolla-podcastiin liittyen saimme oikein kivoja uutisia, nimittäin podimme on alkanut kivuta ylemmäs Apple Podcastien listauksissa, mikä on aika upeaa, sillä olemme mainostaneet podia todella vähän! Viime viikolla äänitimme myös ekaa kertaa kunnon studiossa ja tulevissa jaksoissa kuullaan Jannin ja mun lisäksi mielenkiintoisia vieraita.

Lisäksi olen pian valmis paljastamaan projektin, minkä parissa olen viettänyt varsinkin viimeisen kuukauden hyvin intensiivisesti… kyseessä on oma passion projektini, mikä on ollut on/off mielessäni jo vuosia, mutta nyt kaikki tähdet olivat vihdoin oikeissa paikoissa oikeaan aikaan, ja pistin tuumasta toimeen. Kuka haluaa heittää arvauksia? Toiveissani on saada tämä ulos kenties jopa jo ensi viikolla – siis taas ellei mitään täysin ihmeellistä tapahdu ennen sitä!

Tulevan viikon vietän itsekin hieman eri maisemissa, nimittäin päätin hyvin viime hetkellä, että lähden näin muutaman päivän viiveellä Bahrainiin. En usko, että näen miestäni tämän jälkeen pariin kuukauteen, joten haluan viettää kaiken mahdollisen ajan yhdessä! Kuullaan siis sieltä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s