Viimeaikaisia lemppareita

Olen taas viime aikoina huomannut sen saman minkä olen todennut monet kerrat aiemminkin – tarvin niin paljon järjestystä ja aikataulua elämääni, muuten mun päivät hujahtaa järkyttävällä vauhdilla (tai siis, samalla vauhdilla kuin aikataulujen kanssa, mutta ilman että saan välttämättä mitään aikaiseksi) ja oon koko ajan ihan hukassa ja sekaisin siitä, mitä oon sopinut tai aikonut tehdä, missä ja kenen kanssa. Just nyt mulla on vähän tällainen aikakausi menossa, ja sen lisäksi tavallista enemmän projekteja, mitä hoitaa, ja ihmisiä, ketä nähdä.

Ajattelin siis ottaa vähän kevyemmän aiheen tänne, jotta saan hetkeksi mielen pois kaikista niistä miljoonista tehtälistoista, mistä en ole hetkeen saanut ruksattua yhtään mitään vähemmäksi! Tässä siis viimeaikaisia random lemppareita…

Tv-sarjat

Netflix tuntuu tietävän miten hektistä mun elämä milloinkin on, ja lisää aina niillä huonoimmilla hetkillä useamman tosi kiinnostavan oloisen sarjan ohjelmistoon. Eli monta sarjaa roikkuu parhaillaan listalla, harvaa oon ehtinyt oikeasti aloittaa – uuden sarjan aloittaminen vaatii kuitenkin aina sen alun panoksen perehtyä uusiin hahmoihin ja tilanteisiin. Mutta päällimmäisenä mielessä suht pienen sitoutuminen sarja, mistä on siis vain kuusi jaksoa olemassa. Me katsottiin Primesta Soulmates-niminen sarja, minkä luoja on ymmärtääkseni ollut tekemässä ainakin yhtä Black Mirror-jaksoa. Sarjassa ollaan jonkun verran tulevaisuudessa, hetkessä missä on mahdollista tehdä testi, joka kertoo sulle sun aidon sielunkumppanin. Miten se vaikuttaa olemassa oleviin suhteisiin ja kuinka hyvin oman sielunkumppanin kanssa voi tulla toimeen? Oli tosi kiinnostava sarja ja me jouduttiin mieheni kanssa jatkuvasti pausettamaan, jotta voitiin nopeasti keskustella keskenämme omat mielipiteemme tapahtumiin. 

Podcastit

Kaksi viimeiaikaista lemppariani: Even the Rich, missä on eri julkkistarinoita Dianasta ja Meganista Britneyhin ja Paris Hiltonista Jay-Z ja Beyonceen, kaikki erillisissä neljän jakson seteissä, sekä Crime Weekly, missä puidaan enemmän ja vähemmän tunnettuja murhia ja katoamisia; toinen äänessä olevista on entinen poliisi/etsivä, joka antaa oman mielipiteensä siihen, kuulostavatko tutkimuksissa käytetyt menetelmät tavallisilta vai ei. 

Ja tietty meidän Aavikolla-podcast on jatkunut kakkoskaudella, tulkaa kuuntelemaan Spotifyhin ja Apple Podcasteihin!

Treenit

Mulle tuli jonkun aikaa sitten hetkellinen kyllästynyt salilla käymiseen, koska huomasin, että aloin toistaa samaa kaavaa koko ajan enkä nähnyt enää mitään uutta siinä tai tuloksissa. Pidin parin viikon tauon ja palasin antaumuksella Blogilates-treeneihin, ja ennen kaikkea niihin seitsemän päivän haasteisiin, missä viikon jokainen päivä toistetaan sama 20-30 minuutin treeni. Ne on edelleen mun lemppareita; tosi tehokkaita (hiki nousee varmasti pintaan) eivätkä vaadi muuta kuin joogamaton alle. Tällä viikolla palasin kyllä taas pitkästä aikaa salille – lähinnä koska halusin alkaa katsomaan matolla kävellessä uutta sarjaa, heh. Tuntui kyllä ihan hyvältä palata lyhyen tauon jälkeen!

Ruoka

Treenaamisen lisäksi mulle tuli hiljattain taas motivaatio alkaa syömään vähän askeettisemmin, koska mieheni täällä ollessa meillä tulee niin helposti syötyä ulkona tai tilattua ruokaa kotiin, ja se alkaa oikeasti vähän ajan päästä kyllästyttää ja maistua puulta, vaikka olisi miten hyvää tahansa. Viime viikolla tein ison padallisen yksinkertaista tomaatti-linssikeittoa (mihin heitin vaan mitä tahansa kotoa löysin, ja tietty paljon linssejä) ja se ruokki meidät useamman päivän ajan. Mietin, että pitää oikein palata tsekkaamaan mitä ruokia tein viime vuonna keväällä yksin ollessani, koska muistan et tein silloin lähes koko ajan ruokaa kotona ja se toimi hyvin.

Vaatteet

Täällä muuttui sää taas käytännössä yhdessä yössä – yhtenä päivänä oli ihan ok kävellä nahkatakki avoimena ulkona kesken päivää, ja nyt tuntuu että voisi pukeutua vaikka kuinka kevyesti ja silti päiväsaikaan tulisi kuuma. Ihan vielä ei toki olla kesän asteissa, mutta tuo muutos onko alle vai yli 25 astetta tuntuu silti yllättävän hyvin… Illat on onneksi edelleen vähän viileämpiä ja täten miellyttävämpiä. Oonkin potenut jokavuotista pukeutumiskriisiä; aloin just käyttää niitä nahkatakkeja ja farkkuja ja nyt ne alkaa jo tuntua liian paljolta. I’m not ready for this!! Siispä oon palannut ainakin hetkellisesti perus univormuuni; leggingsit tai pyöräilyshortsit ja ylisuuri paita tai crop top. Siistimpään menoon pellavashortseja ja kivoja toppeja. Missähän välissä sitä pääsisi taas kesämekkojen makuun?

4 thoughts on “Viimeaikaisia lemppareita

  1. Tosi kiva tää uusi sivusto ja kuvat on parempia kun näkyy isompana :) Kivoja nämä kuulumispostaukset vähän aiheesta kuin aiheesta!

  2. Samaa olin itsekin tulossa sanomaan kuin aiempi kommentoija, tosi kiva tämä uusi blogisivu ja edellistä selkeämpi! Ja huippua, kun olet jatkanut edelleen bloggaamista, vaikka (muistaakseni?) jossain vaiheessa vähän taisit pohdiskella blogin tulevaisuutta. :)

    1. Kiitos ja ihanaa että löysit paikalle :) Huomaan edelleen että blogi jää helposti (tai nyt vielä helpommin) kaikkien muiden käynnissä olevien projektien jalkoihin, mutta jospa tämäkin jossain välissä helpottaa ja ehdin täällä blogissakin kertoa mitä kaikkea puuhailen täällä taustalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s